Met veel plezier heb ik dit boek vertaald en bewerkt, samen met Maranke Spoor. Een prachtig boek waarmee je permacultuur kunt inzetten in je moestuin, buurtmoestuin, stadse voor- en achtertuin, en op terrassen. Permacultuur in je moestuin is de vertaling van The Vegetable Gardener’s Guide to Permaculture: Creating an edible ecosystem, van Christopher Shein en Julie Thompson (2013).

Er komen heel veel verschillende planten aan bod, van fruitbomen en -struiken tot kruiden. De systematiek van permacultuur wordt uitgelegd aan de hand van duidelijke schetsontwerpen. Ook het hoofdstuk over het winnen en bewaren van zaden komt als geroepen, want Christopher Shein heeft hier veel ervaring mee. Een fleurig geïllustreerd studieboek voor de moestuin!

Permacultuur in je moestuin

Inzien, bestellen?

U kunt het boek inzien op de webpagina van PermacultuurOnderwijs.nl (directe link).

Permacultuur in je moestuin is niet alleen in de boekhandel te koop, maar ook rechtstreeks bij de vertalers/bewerkers van Stichting Permacultuur Onderwijs … Of bij de uitgever, via ClubGroen.nl. Rechtstreeks kopen betekent ietsje extra steun aan de kleine bedrijven die ervoor zorgen dat dit nuttige werk wordt gedaan. Dank u wel!

U bestelt het boek bij Stichting Permacultuur Onderwijs door €24,95 euro + €3,95 [verzendkosten binnen Nederland] = €28,90 over te maken op rek.nr. NL58 RABO 0347 3714 34 t.n.v. Stichting Permacultuur Onderwijs, te Utrecht (nadere gegevens). Vergeet u niet uw adres achter te laten via een mailtje naar Boeken@nullPermacultuurOnderwijs.nl … Met uw aankoop steunt u het werk van Stichting Permacultuur Onderwijs. U krijgt van ons bij het boek een gratis zakje verrassingszaad.