Alle docenten en cursisten van de permacultuur-training ‘Eetbare bostuin: principes, ontwerpen en aanleggen’ (20-24 augustus 2012) bedankt voor de vruchtbare samenwerking op Food Forest Ketelbroek. Oefenboerderij vond het allerprettigst de praktische organisatie te verzorgen.

Deze training was een samenwerking tussen Bostuin Ketelbroek, Oefenboerderij en Maranke Spoor. De docenten waren Maranke Spoor, Wouter van Eck, Taco Blom, Linder van den Heerik.

Onze leveranciers waren: biologisch geteelde groentes van tuinderij De Bron, 100% ecologisch afbreekbare zeep van Zevep, compost-toilet-zaagsel van hovenier Hans om de hoek, volkskeuken-pannen van De Klinker in Nijmegen, een bungalowtent van Cre-Act, welkome enthousiaste menskracht bij het ophijsen van de grote lestent helemaal vanuit kraakpand De Boerderij te Elst (waar elke 2e zondag vd maand 18uur eetcafĂ© is), allerhande spulletjes van weggeefwinkels, gezonde droogwaren van De Zuidmolen, Schoonebeeker schapen-goulash van natuurbeheer-schaapskuddes via ‘Daarom eten we schaap’, droge worst van Pure Graze, en fijne stoelen en een avondje video van Minicamping Bij Ons in Groesbeek.

Een kleine foto-impressie… en hier (en ook hier) Jannikes filmpje van de permablitz op 24 augustus op DeTuinkabouter.nl! Jan Voortman ook bedankt, leuk dat er nu een eetbare permacultuur-siertuin (tevens bosrandtuin) op het tuincentrum staat, die ook meteen figureert op de Fair Puur & Bewust op 1 & 2 september 2012!